Προβληματάκι με το blog

(Σημείωση: η λύση είναι στο τέλος γι' αυτούς που βιάζονται)

"We're sorry, but we were unable to complete your request" ήταν το μήνυμα που μου έβγαζε κάθε (μα κάθε) φορά που προσπαθούσα να ανοίξω τη σελίδα αυτού του blog αφού δημοσίευσα το προηγούμενο post. Δοκίμασα να κάνω sign-out, δεν έπαιξε. Δοκίμασα να κλείσω τον browser και να ξαναμπώ, τίποτα. Έψαξα στη βοήθεια, καμμία πρόοδος. Καταχώρησα το πρόβλημά μου, ουκ ην φωνή... και παραιτήθηκα.

Μπήκα το βράδυ από το σπίτι για να δω μήπως έφτιαξε μόνο του και, ω του θαύματος!, την έβλεπα. Ησύχασα λοιπόν και συνέχισα το σερφάρισμα.

Σήμερα όμως τα ίδια. Χμμ... μάλλον ήταν αυτός ο ύπουλος Google Web Accelerator που με ξεγέλασε χτες. Δεν πρόσεξα αν όλα ήταν στη θέση τους (π.χ. το νέο post). Γκρρρ! Άντε πάλι από την αρχή...

Σκάβω πάλι στη βοήθεια (ναι, λες και θα εμφανιζόταν κάτι), πάω στα σχετικά Google Groups έτοιμος να στείλω ερώτημα και... ωπ! "Τι χαζομάρες κάνω" αναρωτιέμαι. "Γιατί δεν γκουγκλάρω με το εν λόγω μήνυμα; Γρήγορο είναι, πολλές άλλεςφορές έχει παίξει, δεν χάνω τίποτα."

Bingo! Είναι γνωστό προβληματάκι, αλλά δεν ξέρει κανείς ακριβώς σε τι οφείλεται. :( Κάτι λένε για προβληματικά feeds στη σελίδα, ή για ταυτόχρονη μεταβολή της διάταξης από δύο συντελεστές (contributors)... τι να κάνω, τι να κάνω. Άντε πάλι με τα πειράματα...

Ρίχνω μια ματιά στο μόνο feed που έχω, καλό φαίνεται (και πως να μην είναι, αφού είναι δικό μου από το Google Reader). "Μήπως θέλει ένα save για να 'σάξει'"; σκέφτομαι. (...είχα και εκείνα τα προβλήματα με το bandwidth όταν έσκασε το όλο πρόβλημα...). Αλλάζω λίγο τη σειρά στα κουτάκια δεξιά, πατάω save, ανοίγω το blog σε άλλο tab... bingo! Όλα ok... yes! Βάζω τα κουτάκια πάλι στη σωστή σειρά... save... reload... όλα ok. Τέλεια!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ώρα για Επανεγκατάσταση;

Πρόβλημα 0x80096010 με την ενημέρωση του Windows/Microsoft Update