Έρευνα ΠΑΚΟΕ για τις κατάλληλες και ακατάλληλες παραλίες της Αττικής

Κυκλοφορεί μια λίστα που αναπαράγει άρθρο του Έθνους σχετικά με τις βρώμικες παραλίες της Αττικής (Αργοσαρωνικός – Ευβοϊκός - Κορινθιακός). Μπορείτε να βρείτε το πλήρες κείμενο της έρευνας εδώ (19 σελίδες, 221 σημεία δειγματοληψίας, 120 ακατάλληλα σημεία!) και τους σχετικούς χάρτες στο ελληνικό site του ΠΑΚΟΕ (επιλέξτε "Έρευνες - Μελέτες" στο μενού).

Έτσι... γιατί η πρωτογενής πληροφορία μου αρέσει καλύτερα από την "επεξεργασμένη" από τους δημοσιογράφους (και, φυσικά, απείρως περισσότερο από τα e-mail που πολλές φορές είναι ραδιο-αρβύλα).

Σχόλια

Ο χρήστης ασοσιειτετ πρεσ είπε…
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ,
ΠΕΤΑΞΕΣ ΕΝΑ ΞΕΡΟ Reuters ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕΣ!
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ, ΤΙΠΟΤΑ!
ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ;
Ο χρήστης Doc είπε…
1. Γιατί πρέπει σώνει και καλά να εκφράσω τα συναισθήματά μου;
2. Εσύ γιατί δεν σχολιάζεις επωνύμως;
Ο χρήστης δε με λενε doc είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης Doc είπε…
Εξήγηση για το delete: Δεν μου αρέσει το spam στο blog μου. Έτσι και αλλιώς έχω βάλει ήδη το post για την Αμαλία.
Ο χρήστης Doc είπε…
Λοιπόν, για να εξηγηθώ λίγο παραπάνω: αν ο φίλος της Αμαλίας πιστεύει ότι με το προηγούμενο σχόλιό του (αυτό που έσβησα) θέλει να μου δείξει ότι αυτό που έκανα εγώ στο blog της Αμαλίας ήταν spam, ίσως να έχει και κάποιο δίκιο. Τώρα μόλις παρατήρησα ότι το link δεν δουλεύει (ήταν αυτό), και επιπλέον δεν είναι ωραίο να γράφεις σχόλια σε blog που δεν έχει πλέον κάποιον να τους κάνει έλεγχο.

Όσον αφορά το spam πάντως, πολλά σχόλια που έχουν γραφτεί στο συγκεκριμένο, τελευταίο post της Αμαλίας είναι αναμφισβήτητα spam (π.χ. εκείνη η λίστα με τα e-mail των βουλευτών θα έπρεπε να είναι link σε κατάλληλη σελίδα), αλλά φαίνεται πως το copy-paste έχει γίνει αγαπητή συνήθεα στους Έλληνες bloggers και blog-αναγνώστες.

Το non-spam κομμάτι του σχολίου (επειδή δεν ήταν ο στόχος του delete) ήταν:
"
ARE YOU HAPPY NOW DOC?
1.Αντε να παιξεις με τα αψυχα gadgets σου που δε σου ζητανε συναισθημα και οταν μεγαλωσεις και ωριμασεις επικοινωνεις και με τους ανθρωπους.
2. Να υποθεσω οτι το doc ειναι το επωνυμο σου;

"

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ώρα για Επανεγκατάσταση;

Πρόβλημα 0x80096010 με την ενημέρωση του Windows/Microsoft Update