I Want My .Mommy!

Αυτό το άρθρο είναι παλιό και έχει μεταφερθεί (με την αυθεντική ημ/νία) από το άλλο μου blog (GreekIT) το οποίο είναι κατηργημένο.

Λοιπόν, χτες ξεκίνησα να ασχολούμαι σοβαρά με το .NET (2005) και συγκεκριμένα με τη C# Express Edition. Να ’ναι καλά η Microsoft που έδωσε τσάμπα αυτά τα ωραία περιβάλλοντα ανάπτυξης (και χωρίς κανένα περιορισμό στην εμπορευματοποίηση του οποιουδήποτε προϊόντος), ας περιλαμβάνουν μόνο τα βασικά.

Μέχρι προχτές είχα κάποια γνώση θεμάτων που θεωρούνται ελαττώματα της C# ή και γενικά του .NET. Παρ’ όλα αυτά, πίστευα ότι αυτά μπορούν να προσπεραστούν (εκτός, ίσως, από το πρόβλημα της System.Collections και της έλλειψης υποστήριξης MVC για τα controls). Άλλωστε, ο καλός προγραμματιστής κάνει το καλό πρόγραμμα, όχι η «καλή γλώσσα». Σωστά;

Από χτες όμως άρχισα να απογοητεύομαι πραγματικά βλέποντας περισσότερα κρούσματα κακού (ναι, πραγματικά κακού) σχεδιασμού και πήρα το θάρρος να τα καταθέσω ενώπιόν σας. Αυτό θα γίνει σε «επεισόδια», σαν σήριαλ, αφού έτσι θα γίνει και η ανακάλυψή τους. Δυστυχώς, μάλλον θα θυμίζει κακό μελόδραμα…

Στο μεταξύ, πάρτε και κάτι να διαβάζετε: Does Visual Studio Rot the Mind? του Charles Petzold (ο παππούς έχει δει πολλά και καταλαβαίνει πολλά)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Hellgate: London Alpha Test

Έρευνα ΠΑΚΟΕ 2008 για τις κατάλληλες και ακατάλληλες παραλίες της Αττικής

Apache, Subversion, Trac, MoinMoin