Κάρτες... Moo

Παρέλαβα σήμερα τις κάρτες μου από τη Moo. Έκανα τη κίνηση γιατί μου έλειπαν οι προσωπικές κάρτες, και είχε πάρει το αυτί μου καλά σχόλια από τον Τιτάνα.

Τη παραγγελία την έβαλα στις 13/3, η αποστολή έγινε στις 18/3, και το πακέτο αφίχθη σήμερα, 28/3. Ναι, ξέρω... δεν είναι και οι καλύτεροι χρόνοι :(

Στη φωτογραφία φαίνεται το περιεχόμενο του πακέτου, που, σημειωτέον, ήρθε με απλό ταχυδρομείο (ευτυχώς που ξέρω τον ταχυδρόμο και μου το άφησε πρωί-πρωί στο γραφείο, αντί στη πόρτα του σπιτιού, να 'ναι καλά ο άνθρωπος).

Το άσπρο κουτί από ανακυκλώσιμο πλαστικό περιείχε τις 100 κάρτες μου +1 διαφημιστική για άλλα προϊόντα (η κόκκινο-ροζ που φαίνεται κάτω). Απ' έξω ήταν περασμένο εκείνο το μπλέ χαρτονάκι αριστερά που σε παροτρύνει να ανοίξεις το κουτάκι αμέσως, και στο πλάι ήταν πιασμένη η μπλέ κάρτα που φαίνεται κάτω (έχει τυπωμένα κάποια στοιχεία της παραγγελίας στην άλλη όψη).

Το καφέ χαρτονένιο κουτί που βλέπετε πάνω έχει (όπως επίσης βλέπετε) τη γαλαζο-γκρί δερμάτινη θήκη για τις κάρτες που επίσης παρήγγειλα. Το χρώμα δεν αποδίδεται καλά στην πρόχειρη κακοφωτισμένη φωτογραφία μου ούτε μετά από επεξεργασία στο Picasa. Ναι, και η νέα πλαστική θήκη άρχισε να διατίθεται μερικές μόλις μέρες μετά τη παραγγελία μου... :(

Φυσικά τη παραγγελία την έκανα σε dollars για να μου έρθει πιο φτηνά. Πρέπει πάντως να δω τη χρέωση στη πιστωτική, που περιλαμβάνει και τα ταχυδρομικά, για να σας πω για τη διαφορά.

Όσο για τη ποιότητα... είναι άψογοι!

Για τους περίεργους... θα είμαι στο Open Coffe τη Τρίτη 2/4 για να τα πούμε και από κοντά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ώρα για Επανεγκατάσταση;

Πρόβλημα 0x80096010 με την ενημέρωση του Windows/Microsoft Update