Hellgate: London - Προπώληση στην Ευρώπη

Για όσους ενδιαφέρονται για το Hellgate: London (για το οποίο έχω γράψει ήδη μερικά πράγματα), πρέπει να σας πω ότι η προπώληση στην Ευρώπη έχει αρχίσει ήδη. Περισσότερες πληροφορίες εδώ (καλύτερη περίπτωση μου φαίνεται το Ελβετικό on-line μαγαζί World of Games επειδή έχει την Αγγλική έκδοση και δίνει το Dye Kit και το Founder's Offer). Μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες:

  • Το Collector's Edition είναι διαθέσιμο μόνο στις Η.Π.Α. (και ίσως έχει ήδη τελειώσει το στοκ)
  • Ισχύει η προσφορά του Dye Kit (π.χ. το World of Games δίνει το Wasp, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν δίνουν όλοι dye kit)
  • Ισχύει το Founder's Offer (lifetime subscription στην on-line υπηρεσία για €140)

Σχετικά με το Dye Kit, υπάρχουν κάποια σημεία που είναι ασαφή, οπότε δεν έχω καταλάβει αν μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τον κωδικό που έχει πάρει από ευρωπαϊκό μαγαζί και στους αμερικάνικους servers. Αυτό θα επέτρεπε σε κάποιον π.χ. να αγοράσει το Collector's Edition από την αμερική και να το χρησιμοποιήσει όπου θέλει ή και παντού.

Λοιπόν... τρέξτε να το προπαραγγείλετε πριν τη 2 Νοεμβρίου! (πρώτη μέρα κυκλοφορίας στην Ευρώπη)

Επίσης, σχετικά με το beta, υπάρχουν ακόμα διάφορα bugs αλλά οι βελτιώσεις είναι ραγδαίες. Το Σάββατο υπήρξε μια μεγάλη αλλαγή σε client και server χωρίς "character wipe" όμως (καλό γιατί είχα καταφέρει να πάω 2 characters πάνω από το lvl 6). Δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω άλλες πληροφορίες λόγω NDA.

Όσον αφορά τις επιδόσεις του παιχνιδιού στο σύστημά μου, πρέπει να πω πως με λίγο κατέβασμα στα εφέ, παίζει ικανοποιητικά (30-50 fps είναι ικανοποιητικά για μένα) με Athlon XP 2600+ (FSB 266) και μια nVidia 6600 GT (AGP). Οι λίγες δραματικές πτώσεις στα fps γίνονται μόνο στα πλαίσια κάποιων δικτυακών επικοινωνιών και ποτέ (απ' όσο έχω παίξει) στις πίστες (μόνο στους σταθμούς, όπου δεν υπάρχει κίνδυνος να πεθάνει κανείς).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Hellgate: London Alpha Test

Έρευνα ΠΑΚΟΕ 2008 για τις κατάλληλες και ακατάλληλες παραλίες της Αττικής

Apache, Subversion, Trac, MoinMoin