Hellgate: London - Τελευταία νεά (beta, προπώληση, NDA)

Πολλά συμβαίνουν στο γήπεδο του Hellgate: London καθώς πλησιάζουν οι μέρες της πρώτης κυκλοφορίας (30/10 για Η.Π.Α., 2/11 για Ευρώπη, δεν ξέρω για αλλού).

Πρώτον, το NDA (Non-Disclosure Agreement) έχει αρθεί και μπορώ να πω ότι θέλω για τις εμπειρίες μου στο beta (όχι ότι έχω χρόνο να γράψω από μόνος μου, αλλά ότι θέλετε ρωτήστε με στο cdokolas quack gmail dot com).

Δεύτερον, οι beta servers στην Αμερική έχουν κλείσει. Όλοι οι beta servers θα ανοίξουν κάποια στιγμή αυτή την εβδομάδα ώστε να μπορούν όλοι να ξεκινήσουν να παίζουν. Όλοι οι λογαρισμοί με τους χαρακτήρες που θα δημιουργηθούν θα μεταφερθούν στους κανονικούς servers και θα μπορούν να ενεργοποιηθούν με τους κωδικούς που θα βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι που θα αγοράζουμε από το ράφι.

Τρίτον, στα σκαριά είναι το λεγόμενο patch 0 (μηδέν) με το οποίο θα προσθέσουν κάποια ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από τη πρώτη μέρα.

Τέταρτον, ανακάλυψα ότι το digital store κάνει προπώληση στην Ελλάδα δίνοντας το Dye Kit και το Founder's Offer. Έχετε υπόψη σας ότι έχει γίνει κάποιο λάθος και λέει ότι είναι το Collector's Edition ενώ δεν είναι.

Προσωπικά δεν θα έχω τη χαρά να το αγοράσω καθώς υπάρχουν άλλες προτεραιότητες αυτή τη περίοδο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Hellgate: London Alpha Test

Έρευνα ΠΑΚΟΕ 2008 για τις κατάλληλες και ακατάλληλες παραλίες της Αττικής

Apache, Subversion, Trac, MoinMoin