ΣΚΑΪ "Δείτε - Ακούστε" και Firefox

Τη προηγούμενη εβδομάδα παρατήρησα πρόβλημα στο site του Σκάι με τη ζωντανή αναμετάδοση της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου. Συγκεκριμένα, δεν δουλεύει πλέον η υποστήριξη για Firefox (τώρα βγάζει μήνυμα να κατεβάσω το plug-in για Windows Media Player, αν είναι δυνατόν!).

Μετά το πρώτο μου e-mail (στο webmaster [παπάκι] skai . gr) άρχισε να εμφανίζεται μήνυμα ότι χρειάζομαι το plug-in, αλλά δεν είχα καμία προσωπική απάντηση. Ακολούθησε δεύτερο e-mail για να τους ενημερώσω ότι συνεχίζει να μην παίζει, αλλά δεν έγινε τίποτα (ορατό τουλάχιστον). Μετά μπήκα στον κόπο να ψάξω τα script (ασχολούμενος για πρώτη φορά με Javascript) για να εντοπίσω το πρόβλημα, το οποίο είναι λάθος τρόπος εντοπισμού του plug-in στον Firefox, του οποίου τη λύση έστειλα (χτες;) με e-mail. Περιμένω υπομονετικά τώρα για να δω τι θα γίνει. Στο μεταξύ είναι η μόνη σελίδα που ανοίγω με Internet Explorer (6.0).

Σχόλια

Ο χρήστης ΠΡΕΖΑ TV είπε…
Ναι το εχω παρατηρησει και εγω και απο τοτε το ανοιγω με internet explorer οταν θελω να δω ειδησεις.Ελπιζω να το διορθωσουν...
Μαλλον για να εγκατασταθει το νεο java που απαιτει η σελιδα πρεπει πρωτα να διαγραψουμε απο το pc το παλιο και μετα να το ξαναπερασουμε,αλλιως δεν το κανει εγκατασταση.
Ο χρήστης Doc είπε…
Συγνώμη που στο λέω, αλλά δεν έχει καμία σχέση η Java με τη Javascript. Ούτε χρειάζεται να σβηστεί τίποτε για να περάσει κάτι καινούριο. Κάθε φορά που κατεβάζεις τη σελίδα κατεβαίνει και το script που ανοίγει τον media player με το σωστό τρόπο ανάλογα με τον browser που χρησιμοποιείς. Αυτό θα έπρεπε να λειτουργεί σωστά και αυτόματα :)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Hellgate: London Alpha Test

Έρευνα ΠΑΚΟΕ 2008 για τις κατάλληλες και ακατάλληλες παραλίες της Αττικής

Apache, Subversion, Trac, MoinMoin