Firefox Update 1.5.0.7 κόλλημα

Τη προηγούμενη βδομάδα μου έβγαλε το Firefox μήνυμα ότι βγήκε update για αναβάθμιση στην έκδοση 1.5.0.7. Αφού λοιπόν έριξα μια ματιά για να δω τι περιελάμβανε, πάτησα το κουμπάκι για να το κατεβάσει και να το βάλει. Αμ δε! Μου έβγαλε κάποιο μήνυμα ότι δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει το download και ότι έπρεπε να έρθει σε επαφή με τους δευτερεύοντες servers. Μετά όμως το download κόλλησε σε ένα μήνυμα "Contacting the update servers..." και δεν ξεκολλούσε με τίποτα! Ούτε με κλείσιμο του Firefox συνερχόταν, ούτε με safe mode (του Firefox), ούτε με τίποτα άλλο.

Η λύση βέβαια ήρθε σήμερα, όταν googl-άρισα για το θέμα και πέτυχα αυτή τη σελίδα. Η λύση είναι απλή με τη διαγραφή δύο αρχείων και ενός φακέλου στο δίσκο.

Σχόλια

Ο χρήστης spykerk είπε…
Μπορείς πάντως αν θες να δοκιμάσεις και το firefox 2.0b1

Beta version βέβαια αλλά μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα. Το έχω στο γραφείο και αυτό είναι που χρησιμοποιώ συνέχεια.
Ο χρήστης Doc είπε…
Δυστυχώς βασίζομαι πολύ σε extensions και μπορεί κάποια από αυτά να μην έχουν έκδοση για 2.0. Ούτως ή άλλως δεν έχει σχέση το κόλλημα με την έκδοση. Φαντάζομαι ότι μπορεί να συμβεί και στο 2.0 στο επόμενο update (μια και έχουν αλλάξει οι update servers του Mozilla γενικώς). Πάντως, δεν με ταλαιπώρησε ιδιαίτερα το εν λόγω κόλλημα. Το post είναι απλώς για την πληροφόρηση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Hellgate: London Alpha Test

Έρευνα ΠΑΚΟΕ 2008 για τις κατάλληλες και ακατάλληλες παραλίες της Αττικής

Apache, Subversion, Trac, MoinMoin