Νέες τεχνολογίες στα παιχνίδια

Για μερικούς, αυτά είναι παλιά νέα... αλλά στο επερχόμενο Star Wars: The Force Unleashed (έρχεται την άνοιξη για XBox 360 και PS3), νέες και πολύ ενδιαφέρουσες τεχνολογίες κάνουν το ντεμπούτο τους:

  • Η πρώτη λέγεται Digital Molecular Matter της Pixelux Entertainment και σκόπο έχει την καλύτερη και δυναμική εξομοίωση κάποιων φυσικών ιδιοτήτων διάφορων υλικών (ξύλο, γυαλί, πέτρα, κ.α.).
  • Η δεύτερη λέγεται Euphoria της Naturalmotion Ltd. και σκοπό έχει την καλύτερη εξομοίωση των "αντανακλαστικών" διάφορων οργανισμών. Με αυτή τη τεχνολογία, οι αντιδράσεις, π.χ. των αντιπάλων σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, είναι πιο φυσιολογικές, κάνοντάς τους να προσπαθούν να πιαστούν από κοντινά αντικείμενα ή ο ένας από τον άλλο.

Δείτε αυτά τα video για να καταλάβετε:

--

--

Το τρέιλερ του παιχνιδιού:

--

Ρεπορτάζ από το GameTrailers.com:

--

Δοκιμαστικά των "δυνάμεων" (μάλλον δεν είναι από το ίδιο το παιχνίδι, αλλά CGI animation για λόγους εξερεύνησης ιδεών... το κάνουν αυτό όσοι έχουν τα λεφτά!):

--

Έξτρα καλούδι... (αν έχετε ώρα) :

--

Σημ.: αυτό είναι το πρώτο post στο οποίο επιχειρώ να ενσωματώσω video... οπότε συγχωρήστε με για τυχόν "παράπλευρες απώλειες"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Hellgate: London Alpha Test

Έρευνα ΠΑΚΟΕ 2008 για τις κατάλληλες και ακατάλληλες παραλίες της Αττικής

Apache, Subversion, Trac, MoinMoin