Ενεργοποίηση Tellas Zisto

Ήρθε η ώρα για ADSL!

Μετά από 6 μήνες (αρχική αίτηση το Δεκέμβριο '06), η σύνδεσή μου στη Tellas με Tellas Zisto (τηλέφωνο+DSL) έχει ολοκληρωθεί. Μένει μόνο να παραλάβω τον εξοπλισμό, ο οποίος για άγνωστο λόγο έχει κολλήσει κάπου (με ενημέρωσαν ότι έχει δοθεί εντολή για παράδοση από τις 4 Μαΐου). Τελοσπάντων... :|

Για να μην υπάρχει παρεξήγηση, η καθυστέρηση των 6 μηνών είναι για τους εξής λόγους:

  • Καθυστέρηση εγκατάστασης της Tellas στο κέντρο της Ν. Σμύρνης (γνωστό θέμα)
  • Πρόβλημα με τη φορητότητα (είχα MSN, δηλαδή δύο νούμερα, με τον ΟΤΕ και έπρεπε εγώ να κινήσω τη διαδικασία για την ακύρωση του 2ου αριθμού)

Τη Δευτέρα το πρωΐ ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει το τηλέφωνο. Από αυτό κατάλαβα ότι είχε γίνει η αλλαγή. Πετάχτηκα σπίτι, αφαίρεσα το Netmod, σύνδεσα απ' ευθείας το τηλέφωνο και όλα OK. Στην αρχή μπορούσα μόνο να πάρω τηλέφωνο και όχι να με πάρουν, καθώς (προφανώς) δεν είχε ολοκληρωθεί η μεταφορά του αριθμού στη Tellas, αλλά και αυτό έγινε μέχρι το βράδυ.

Επειδή δεν είχαμε λάβει κανένα τηλέφωνο μέχρι σήμερα για την αποστολή του εξοπλισμού πήρα ένα τηλέφωνο στη Tellas. Το μόνο που έγινε ήταν να δώσω το κινητό μου (πιθανόν το κούριερ να πήρε 1-2 φορές το πρωΐ την ώρα που δεν είναι κανένας σπίτι και να τα παράτησαν).

Για να δούμε...

Σχόλια

Ο χρήστης Η Κουρούνα είπε…
Αχ, αθώε άνθρωπε! Τα συλλυπητήριά μου. Μια χρήστης Τελλάς Ξύστο, που αυτή την ώρα μπαίνει με dial up γιατί για δεύτερη φορά μέσα σε δυο βδομάδες η adsl της έχει πάει για βρούβες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Apache, Subversion, Trac, MoinMoin

Hellgate: London Alpha Test

Έρευνα ΠΑΚΟΕ 2008 για τις κατάλληλες και ακατάλληλες παραλίες της Αττικής